Onze pilates trainers

De personal pilates trainers van Bodyvita in Amsterdam zijn enthousiaste professionals. We zijn gespecialiseerd in leefstijlbegeleiding en gezondheidsmanagement.

Tatjana Plotnikova

Pilates Master Trainer / Educator / Presenter Body & Mind Programme

Tatjana Plotnikova - Trainer - Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Tatjana Plotnikova

Tatjana heeft zeer ruime ervaring in de topsport. Niet alleen persoonlijk als nationaal kunstzwemmer, maar ook als trainer/begeleider van professionals. Ze ontwikkelde zelf haar trainingsprogramma waarin ze verschillende Pilates-methodes op eigen wijze bijeenbrengt. Door de hoofdelementen van Polestar Pilates, Ground Control Pilates en de Franklinn-methode te combineren, stimuleert ze met haar trainingen tot optimale prestaties. lees meer:

Devon Ress

 

Pilates Master Trainer / Model Trainer / Polestar pilates Mentor / Presenter 

 

Devon Ress - Trainer - Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Devon is geboren in Canada en sinds 1989 woonachtig in Amsterdam, heeft van zijn twee passies zijn werk gemaakt. Tijdens zijn kunst- / grafische opleiding aan de Gerrit Rietveld Academie ruim 17 jaar geleden, is hij begonnen aan zijn studie voor sportinstructeur. Sindsdien is hij in Amsterdam bij vele sportscholen werkzaam als docent, trainer, coordinator, mentor en presenter. Door mensen in groepsverband of één op één te trainen hoopt hij hen te motiveren het beste uit hun lichaam en geest te halen. Door plezier in het sporten, hoopt hij dat zijn klanten een sterk, gezond en fit lichaam krijgen. In 2015 is Devon begonnen als mentor voor de studio opleiding van Polestar International in Amsterdam.

lees meer :

 

Rosi Soto

Pilates Master Trainer / Ballet Barre Teacher

Rosi Soto - Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Voordat Rosi Soto in aanraking kwam met Pilates, is ze jarenlang actief geweest als topdanseres in het professioneel ballet. Na haar opleidingen in Spanje en aan de San Fransisco Ballet School, studeerde ze af aan het Royal Conservatory in Madrid. Haar carrière bracht haar naar de VS, Engeland, en uiteindelijk naar Nederland om deel te worden van het Nationaal Ballet. Sinds ze dankzij Pilates wist te herstellen van een ernstige knieblessure, is ze overtuigd van de voordelen die deze methode brengt.

Andrea Derkse

 Pilates Master Trainer / Polestar pilates Mentor

 

Andrea Derkse - Trainer - Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Opgeleid als leerkracht basisonderwijs en personal trainer, is zowel werkzaam binnen het Montessorionderwijs als de sportwereld. Haar scherpe observatievermogen maakt dat ze goed ziet wat iemand nodig heeft om zich verder te ontwikkelen. Ze hoopt met haar enthousiasme mensen te motiveren om beweging een onderdeel van hun dagelijks leven te maken.

lees meer :

Monique Wetzels

Pilates Master Trainer

 

Monique Wetzels - Trainer Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Is naar Amsterdam gekomen om bewegingswetenschappen en ergonomie te studeren aan de Vrije Universiteit. Daarna heeft zij fysiotherapie en bedrijfsfysiotherapie gestudeerd en is jaren werkzaam geweest in een particuliere praktijk voor fysiotherapie en voor een re-integratiedienst. Door het beoefenen van diverse dansstijlen en het trainen in een sportschool ontstond de wens om ook zelf les te geven. Na het behalen van een trainerslicentie bij de Nederlandse Bodybuilding Federatie is zij les gaan geven op sportscholen. Ook nu geeft ze nog bodyshape, spinning en steples. Zij is betrokken geweest bij de Aerobics Academie voor Lichamelijke Opvoeding en de nascholing bedrijfsfitness voor studenten van de Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Voor de Vereniging van Diëtisten heeft ze lezingen verzorgd over het belang van fysieke activiteit in relatie tot diverse diëten. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest voor de dansopleidingen van de Theaterschool als docent anatomie en blessurepreventie is Pilates training op haar pad gekomen en nu geeft ze al weer jaren les in diverse studio’s. Met veel plezier kijkt zij terug op de training op locatie van acrobaten, zangers en musici van Cirque du Soleil tijdens hun verblijf in Amsterdam met de voorstellingen Totem en Corteo.

Yana Pomozybida

Pilates Trainer 
Yana Pomozybida - Trainer Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Vanaf haar vroege leeftijd wilde ze mensen helpen om er lichamelijk beter uit te zien en gezond te blijven. Ze besloot om de menselijke anatomie, fysiologie en biochemie van processen van het menselijk lichaam nauwkeuriger te leren.
Tijdens haar studententijd traint ze zichzelf graag en motiveert ze haar vrienden door pilates, hardlopen, vechten en fitness te doen. Na het afstuderen nam de interesse van het sportleven toe en besloot ze naar Amsterdam te gaan om Polestar Pilates Course te doen. De combinatie van medische kennis en sport doet haar beseffen, dat pilates-programma’s worden toegepast is idealy ontworpen voor individuen, die hun fysieke en innerlijke gezondheid willen verbeteren zonder een exersize type met hoge intensiteit uit te voeren. Ze werkt graag met individuen en groepen om professionele trainingsprogramma’s van hoge kwaliteit te bieden.
Ze bewondert body-perfectionizm, symetrie en verhoudingen en blijft doorgaan met bodybuilding en het bestuderen van sportvoeding. Haar formule is om mensen te helpen begrijpen dat basisprincipes van een gezond uitgebalanceerd dieet en een combinatie van sportactiviteiten het leven kunnen doorstaan.

Madeliene Van Rossum

Pilates Trainer 
Madeliene Van Rossum - Trainers  Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Als meisje van vier kreeg Madeleine haar eerste balletlessen. De liefde voor bewegen was geboren. Zij volgde de balletlessen aan de Delftse Muziek- en Balletschool en danste in de jaarlijkse balletvoorstellingen. Na haar professionele ballet opleiding aan het Brabants Conservatorium en het Rotterdams Conservatorium behaalde zij haar diploma voor balletdocent. Na het werken bij Het Internationaal Danstheater als danseres, koos zij, om vijf jaar lang  als stewardess de wereld rond te vliegen. Vervolgens opende zij haar eigen balletschool The Dance Corner en gaf daar les aan peuters tot volwassenen, met wie ze elk jaar een eindejaar voorstelling organiseerde. In haar vrije uren  begeleide en ondersteunde zij de selectie kunstrijders van de KNSB.
Vijf en twintig jaar lang gaf zij met veel plezier balletlessen en leiding aan haar school. Door omstandigheden komt zij  in contact met Pilates en wordt geraakt door de methode van Joseph Pilates. Het brengt haar terug naar haar passie: werken met het bewegingsapparaat , het lichaam.
Na het behalen van het certificaat voor Pilates mat docent gaat Madeleine weer lesgeven. Op dit moment is zij verbonden aan verschillende Pilates studio’s  en sportscholen in Amsterdam en geeft daarnaast haar eigen Pilates mat lessen. Door het volgen van de Polestar Pilates Comprehensive Education, kan zij nu ook cliënten begeleiden op de apparaten zoals, de Reformer, de Caddilac e.a. Dit geeft zoveel meer mogelijkheden om het lichaam in de juiste richting te sturen.
Haar doel is om op een efficiënte, simpele, maar effectieve manier de cliënt de juiste begeleiding te geven, zodat deze (weer) plezier krijgt in bewegen en vertrouwt in het goed functioneren van het eigen lichaam.

lees meer :

Stefania Petroula

Pilates Master Trainer 
Stefania Petroula - Trainer Pilates lessen in Studio Amsterdam centrum – Bodyvita

Stefania vertrok in 2013 naar Amsterdam om haar horizon te verbreden en kennis uit te breiden – met een achtergrond in dans en chemische engineering. Ze studeerde in Griekenland aan de professionele dans school “Niki Kontaxaki-Bakali” en behaalde haar master in chemische engineering aan de Nationale Technische Universiteit Athene. Vanaf haar negentiende gaf ze naast haar studies ballet en hedendaagse dansles aan kinderen en volwassenen.Eenmaal geland in Amsterdam kwam Stefania in aanraking met de Pilates Methode. Na zelf de voordelen van Pilates te hebben ervaren besloot ze om Polestar Pilates te volgen en is ze nu een gecertificeerd Polestar Pilates trainer in Mat en studio educatie.Verbeelding, plezier en coördinatie zijn de highlights van haar lessen. Stefania blijft haarzelf, en daarmee haar lessen, uitdagen en onderwijzen in verschillende disciplines en somatische- en manuele praktijken. Haar toewijding is ook terug te zien in haar freelance praktijk als professioneel danser in de kunsten.‘Samen creëren we een uur mindful bewegen met oefeningen waarbij lichaam en geest in balans leiden tot een betere houding en meer kracht’ Stefania geeft dans les sinds 2007 en pilates sinds 2014 in verschillende studio’s en gyms van Athene tot Amsterdam.

lees meer: